Genießen Sie Ostern im Bonterra Park

26

Februar

Er is heel weinig over om de Heilige Week te vieren, die dit jaar van 5 tot 12 april in de Valenciaanse Gemeenschap wordt gehouden. In Bonterra Park vindt u de perfecte oplossing om bij ons van een ideaal gezinsplan te genieten.

Gezinsvakantie in Bonterra Park

In Bonterra Park kunt u genieten van Pasen met het pluspunt van de natuur en de vrijheid van kamperen, door de accommodatieoptie te kiezen die het beste bij u past: plaatsen voor caravans of tenten, houten chalets voor 4-5 personen of bungalows van constructie voor 6-7 personen.

 

Het leven op onze camping is zo actief als u wilt. Als familiecamping biedt het rust en respect voor de naburige kampeerders die op zoek zijn naar stilte en comfort; maar tegelijkertijd kunnen volwassenen en kinderen in de grote gemeenschappelijke ruimtes ervan genieten, evenals de dagelijkse activiteiten georganiseerd door ons animatieteam.

De faciliteiten van onze camping in Benicàssim zijn onder meer: ​​sportterrein met voetbal, basketbal, handbal, badminton, 4 petanquebanen en 2 pingpongtafels. Daarnaast zijn er speeltuinen met klimmuur en schommels, een fitnessruimte, een miniclub, een sociale ruimte en een verwarmd zwembad voor gebruik in de winter.

Binnen de entertainmentactiviteiten biedt het wekelijkse Bonterra Park kalenders met gevarieerde activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Enkele van de meest voorkomende zijn functionele oefeningen, yoga, pilates, machinecircuit, aquagym, kunst en kunstnijverheid, eten proeven, kinderambachten, gevarieerde spellen, enz. Tijdens Pasen zullen specifieke activiteiten worden uitgevoerd voor de kleintjes, zoals Pasen gymkhana, MiniChef en andere workshops in Pasen en het voorjaar, waardoor ze kunnen genieten van hun vakantie in Bonterra Park.

Heilige Week in Benicàssim

Benicàssim destino ideal junto al Mediterráneo

Tijdens de Heilige Week biedt Benicàssim meestal een zeer lenteweer, met zon en milde en aangename temperaturen om te genieten van wandelingen langs de zee, buitensporten en zelfs zonnebaden op een van onze fijne zandstranden, die 7 kilometer ten noorden lopen naar het zuiden.

Als u op zoek bent naar een familiebestemming, is Benicàssim perfect voor uw vakantie.

Samen met uw kinderen kunt u kilometers en kilometers fietspaden door Benicàssim reizen en zelfs de greenway die ons verbindt met Oropesa.

En als u van de berg houdt, kunt u ook genieten van wandelingen en excursies langs de meerdere paden van ons natuurpark van de woestijn van Las Palmas, en zelfs het Interpretatiecentrum La Bartola bezoeken, waar u de flora en fauna van het park kent, evenals bezoek een schildpadherstelcentrum met talloze exemplaren van verschillende soorten.

Ken jij het Trenet-park? Uw kinderen kunnen genieten van een leuke ochtend op een miniatuur treinstation en een ritje op kleinschalige locomotieven, evenals het leven leren kennen dat de spoorwegwereld omringt.

Een andere essentiële enclave in de geschiedenis van Benicàssim is de San Vicente-toren, in wiens interpretatiecentrum je kunt ontdekken hoe we onszelf verdedigden tegen aanvallen van piraten en berbers. En als u naar het torenterras gaat, kunt u genieten van een ongelooflijk uitzicht op Benicàssim en de stranden.

Daarnaast biedt Benicàssim meerdere evenementen en kinderactiviteiten tijdens de Heilige Week, evenals bioscoop en theater met programma’s die zijn aangepast aan het hele gezin.

Denk er niet meer over na en boek uw vakantie op onze camping aan zee.

No Responses

Reservas

Condiciones de reserva

Estancias mínimas

Consultar estancias mínimas de reserva según temporada.

Reservas

Las condiciones de reserva son las siguientes:

  • Alojamientos: 50% del importe total de la estancia al formalizar la reserva.
  • Parcelas: 25% del importe total de la estancia al formalizar la reserva.

El resto será abonado a la llegada. Las reservas se confirmarán cuando se reciba el depósito anteriormente mencionado.

Bonterra Park se compromete a reservar un tipo de parcela o alojamiento, pero nunca uno en concreto.

Las reservas de parcelas se realizarán para un mínimo de dos personas.

Anulaciones

La devolución del depósito de la reserva se realizará como se detalla a continuación: con más de un mes antelación: 90% del depósito; entre 7 y 30 días de antelación: 50% del depósito; menos de 7 días de antelación: 0% del depósito.

Presentación

La reserva que no llegue el día previsto, se mantendrá durante 24 horas. A partir de este momento, la reserva se considerará nula, excepto previo aviso por escrito.

Buchungsbedingungen

Mindestaufenthalte
Erkundigen Sie sich nach den Mindestaufenthalten der Reserve je nach Saison.

Reservierungen
Die Buchungsbedingungen lauten wie folgt:
Unterkunft: 25 % des Gesamtpreises des Aufenthaltes zum Zeitpunkt der Buchung.        Stellplätze: 25 % des Gesamtbetrags des Aufenthalts zum Zeitpunkt der Buchung.
Der Rest wird bei der Ankunft bezahlt. Die Reservierungen werden nach Erhalt der oben genannten Anzahlung bestätigt.
Bonterra Park reserviert einen Stellplatz- oder Unterkunftstyp, jedoch keinen bestimmten.
Die Reservierung von Stellplätzen erfolgt für mindestens zwei Personen.

Stornierungen
Die Rückerstattung der Anzahlung wird wie folgt durchgeführt: über einen Monat im Voraus: 90 % der Anzahlung; zwischen 7 und 30 Tagen im Voraus: 50 % der Anzahlung; weniger als 7 Tage im Voraus: 0 % der Anzahlung.

Anreise
Reservierungen, die nicht am geplanten Tag ankommen, werden 24 Stunden lang erhalten. Von diesem Zeitpunkt an gilt die Reservierung als ungültig, es sei denn, es liegt eine vorherige schriftliche Mitteilung vor.

Abrir chat