Genießen Sie Ostern im Bonterra Park

26

Februar

Er is heel weinig over om de Heilige Week te vieren, die dit jaar van 5 tot 12 april in de Valenciaanse Gemeenschap wordt gehouden. In Bonterra Park vindt u de perfecte oplossing om bij ons van een ideaal gezinsplan te genieten.

Gezinsvakantie in Bonterra Park

In Bonterra Park kunt u genieten van Pasen met het pluspunt van de natuur en de vrijheid van kamperen, door de accommodatieoptie te kiezen die het beste bij u past: plaatsen voor caravans of tenten, houten chalets voor 4-5 personen of bungalows van constructie voor 6-7 personen.

 

Het leven op onze camping is zo actief als u wilt. Als familiecamping biedt het rust en respect voor de naburige kampeerders die op zoek zijn naar stilte en comfort; maar tegelijkertijd kunnen volwassenen en kinderen in de grote gemeenschappelijke ruimtes ervan genieten, evenals de dagelijkse activiteiten georganiseerd door ons animatieteam.

De faciliteiten van onze camping in Benicàssim zijn onder meer: ​​sportterrein met voetbal, basketbal, handbal, badminton, 4 petanquebanen en 2 pingpongtafels. Daarnaast zijn er speeltuinen met klimmuur en schommels, een fitnessruimte, een miniclub, een sociale ruimte en een verwarmd zwembad voor gebruik in de winter.

Binnen de entertainmentactiviteiten biedt het wekelijkse Bonterra Park kalenders met gevarieerde activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Enkele van de meest voorkomende zijn functionele oefeningen, yoga, pilates, machinecircuit, aquagym, kunst en kunstnijverheid, eten proeven, kinderambachten, gevarieerde spellen, enz. Tijdens Pasen zullen specifieke activiteiten worden uitgevoerd voor de kleintjes, zoals Pasen gymkhana, MiniChef en andere workshops in Pasen en het voorjaar, waardoor ze kunnen genieten van hun vakantie in Bonterra Park.

Heilige Week in Benicàssim

Benicàssim destino ideal junto al Mediterráneo

Tijdens de Heilige Week biedt Benicàssim meestal een zeer lenteweer, met zon en milde en aangename temperaturen om te genieten van wandelingen langs de zee, buitensporten en zelfs zonnebaden op een van onze fijne zandstranden, die 7 kilometer ten noorden lopen naar het zuiden.

Als u op zoek bent naar een familiebestemming, is Benicàssim perfect voor uw vakantie.

Samen met uw kinderen kunt u kilometers en kilometers fietspaden door Benicàssim reizen en zelfs de greenway die ons verbindt met Oropesa.

En als u van de berg houdt, kunt u ook genieten van wandelingen en excursies langs de meerdere paden van ons natuurpark van de woestijn van Las Palmas, en zelfs het Interpretatiecentrum La Bartola bezoeken, waar u de flora en fauna van het park kent, evenals bezoek een schildpadherstelcentrum met talloze exemplaren van verschillende soorten.

Ken jij het Trenet-park? Uw kinderen kunnen genieten van een leuke ochtend op een miniatuur treinstation en een ritje op kleinschalige locomotieven, evenals het leven leren kennen dat de spoorwegwereld omringt.

Een andere essentiële enclave in de geschiedenis van Benicàssim is de San Vicente-toren, in wiens interpretatiecentrum je kunt ontdekken hoe we onszelf verdedigden tegen aanvallen van piraten en berbers. En als u naar het torenterras gaat, kunt u genieten van een ongelooflijk uitzicht op Benicàssim en de stranden.

Daarnaast biedt Benicàssim meerdere evenementen en kinderactiviteiten tijdens de Heilige Week, evenals bioscoop en theater met programma’s die zijn aangepast aan het hele gezin.

Denk er niet meer over na en boek uw vakantie op onze camping aan zee.

No Responses